More


  Vară încărcată pentru TAPO Carei

  - Advertisement -

  Secţia de tenis de masă de la Clubul Copiilor TAPO Carei a avut o activitate intensă în luna august. A participat la mai multe concursuri de unde s-a întors cu rezultate foarte bune.

  În zilele de 2 şi 3 august, la Cupa Cetăţii Zalău au participat cluburi din toată Transilvania. Clubul careian a avut 7 sportivi şi doi instructori (Bottyan Geza şi Suveg Roland). Rezultate obţinute: Alexandra Comiat – locul 1 (6-7 ani), Eliza Reitler – 2, Ayana Rad – 3 (8-10 ani), Marcel Mudure – 1 (11-12 ani). Tot în aceeaşi perioada, Paul Szilagy, locul 1 în clasamentul naţional, s-a aflat într-un cantonament la Odoreheiu Secuiesc. A participat şi la Cupa Gobe, unde a terminat pe primul loc (8-10 ani).

  Însoţiţi de antrenorul Mircea Podoba, sportivii Marcel Mudure şi Paul Szilagy au ajuns din grupe pe tabloul principal în cadrul unui concurs din Bratislava (Slovacia). Recent, în perioada 10-16 august, la Carei a avut loc un cantonament la care a participat şi echipa CSM Zalău. Alte sportive, echipa de 8-10 ani, compusă din Eliza Reitler, Alexandra Comiati şi însoţite de Geza Bottyan se află într-un cantonament la Târgu Secuiesc.

  Una dintre cele mai valoroase sportive careience, Dari Helga, a început pregătirile cu Statisztika Budapest. Din acest an este componentă şi a lotului de senioare, fiind inclusă în Campionatul Ungariei de seniori şi va juca în Extra Ligă şi NB 1. Pentru Helga, Reitler, Rad şi Szilagy, urmează Cupa Statisztika din perioada 26-28 august.

  Sezonul competiţional al Clubului Copiilor TAPO Carei va începe în 3 septembrie cu finala Campionatului Naţional echipe şi individual 8-10 ani.

  Se aduc mulţumiri Consiliului Local Carei şi susţinătorilor pentru lucrările de izolare termică a sălii de tenis de masă din Carei.
  Cristian Bumb  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img