More


  Victorie clară pentru elevii lui Csik

  - Advertisement -

  OAmical-Olimpia---FC-Zalau-(129)----limpia a învins clar cu 3-0 pe FC Zalău în amicalul jucat sâmbătă dimineața la Satu Mare. Trupa lui Csik începe perfect meciul și după ratarea lui Takacs din min 5, șut peste transversală de la 11m, vine și primul gol. Faur lăsat liber la 6 m se distrează cu portarul sălăjenilor și înscrie plasat. 1-0 min 10. Peste trei minute același Faur trage într-un fundaș , mingea e deviată în corner. Olimpia continuă ofensiva și Villand scoate un penalty după ce e agățat în careu de portarul Man. Selagea transformă elegant și e 2-0 în minutul 16.

  Oaspeții încearcă să iasă la joc și rateaz și ei o ocazie mare în minutul 25. Tăbârță scăpat singur cu Băican e oprit de portarul Olimpiei venit în această vară tocmai de la FC Zalău.

  Până la pauză și Bîgiu mai irosește o ocazie. Profitând de boemia apărării zălăuane juniorul din atacul Olimpiei a scăpat singur cu Man dar a tras slab direct în portarul adversarilor!

  În prima repriză Olimpia a jucat în formula: Băican- Ciul, Tătaru, Heil, Iuhas- Takacs, Selagea, Villand, Bîgiu- Unguru, Faur.

  La reluare Tibi Csik îi introduce pe Cherecheș, Roatiș, Cadar, Rus, Lukacs, Bura , Socaci și Boștină. Iar atacantul revenit de la Caransebeș își trece în cont prima ocazie încă în minutul 46.

  Stanciu ia la țintă bara transversală în minutul 50 din lovitură liberă de la 18 m pentru ca peste șapte minute Cadar să reușească faza meciului. Mijlocașul Olimpiei a luat o acțiune pe cont proprpriu, a trecut elegant de patru adversari și a centrat perfect pentru Boștină care din 4m a pus latul pentru 3-0!

  Zalăul nu mai pune deloc probleme și până la final Cadar, Rus, Boștină și Rus mai ratează ocazii rarisime. Olimpia se impune ”doar” cu 3-0 în fața unui FC Zalău extrem de nesigur și cu o apărare visătoare.

  La Olimpia noua achiziție, Tătaru de la Reșița a lăsat o impresie bună, e drept că în fața unor atacanți lipsiți parcă de vlagă. Ciul pare a se fi integrat în banda dreaptă, Takacs își câștigă încet locul în banda dreaptă. În schimb venit în probe de la Dinamo II, Unguru nu a impresionat , dar e drept că într-un singur joc e greu să muți munții.Olimpia mai are programate două amicale , cu CSM Sighet și Unirea Jucu.

  În această seară în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV veți putea urmări un interviu cu antrenorul Olimpiei, Tibi Csik.

  FC Zalău: Man-Burcă, Dumbrăvean, Tonko, Varga-Fluieraș, Stanciu, Chețan, Tarbo- Bercean, Tăbârță. Au mai intrat: Muscan, Pop Alex, Meleg, Tomșa, Brândușe
  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img