CĂRUŢAŞII sunt PERICOL PUBLIC pe şoselele judeţului. DOI căruţaşi ACCIDENTAŢI GRAV într-o zi10

Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Satu Mare trage un semnal de alarmă după ce doi căruţaşi au fost implicaţi în evenimente rutiere într-o singură zi.

“Este perioada lucrărilor agricole de toamnă, stimaţi şoferi conduceţi cu mare atenţie pentru că la lăsarea întunericului pe drumurile publice puteţi întâlni căruţe nesemnalizate. Conştientizaţi acest fapt şi conduceţi preventiv”, susţine conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Din păcate, evenimente de acest gen s-au şi întâmplat. De exemplu, marţi, ora 19.50, Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost apelat prin “112” pentru un accident rutier în care a fost implicată o căruţă. Victima, un barbat de 53 ani, a fost găsită conştientă, confuză, dar cu halenă etanolică, respectiv funcţii vitale în limite normale. Acesta a fost transportat la camera de gardă a Spitalului Municipal Carei, apoi tranferat cu suspiciunea unui traumatism cranian la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Satu Mare pentru investigaţii suplimentare.
De asemenea, tot marţi, de la ora 20.39, un echipaj de prim ajutor a fost dislocat tot pentru un accident cu căruţă în localitatea Turţ. Victima, o femeie de 57 ani, a fost găsită în stare comatoasă şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts