More  Cuplul Matei-Vaida s-a oprit în optimi

  - Advertisement -

  volei

  România a terminat pe locul doi în grupa C a Campionatului European de volei pe plajă de la Larnaca şi a fost nevoită să joace un tur suplimentar pentru calificarea pe tabloul optimilor.

  Felele antrenate de Adrian Pricop, Vaida Beata şi Adriana Matei au întâlnit echipa gazdă, Cipru ieri dimineaţă şi au reuşit un succes important, învingând cu 2-1.
  Cotate la începutul turneului cu prima şansă la câştigarea Europeanului U 20, reprezentantele Ciprului, Chatzikonstanta/Zakchaiou au fost depăşite de fetele noastre în primul set, 11-21.
  L-au câştigat pe al doilea la 15 dar apoi voleibalistele noastre nu le-au mai dat nici o şansă în decisiv. Victorie România cu 2-1, apoi naţionala noastră a întâlnit Olanda, formaţie ce a terminat pe primul loc în grupa G. Un eventual succes le ducea pe Vaida şi Matei în sferturile de finală…
  Însă nu a fost să fie. Cuplul pregătit de Adrian Pricop a pierdut cu 1-2 (21-18, 12-21, 7-15) şi s-a oprit în optimile competiţiei.
  O performanţă notabilă însă având în vedere lipsa de experienţă a fetelor. După întocmirea clasamentului, acestea au terminat pe locul nouă din 32 de echipe.
  Însă au acumulat puncte importante pentru a putea participa la turnee de top, iar în acest an, cele două reprezentante ale României au calendarul plin.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts