De la Balcaniada de senioare, la Europenele Under 22volei

Componentele echipei României la volei pe plajă, sătmărencele Vaida Beata și Adriana Matei n-au avut prea mult timp de odihnă după Balcaniada de senioare de la Sallonic.

Abia revenite luni seara acasă din Grecia, fetele antrenate de Adrian Pricop au zburat în această dimineață în Cipru unde de joi va începe Campionatul European rezervat echipelor U 22.
Se anunță o competiție extrem de puternică, la start sunt înscrise 32 de echipe iar România are ca obiectiv ieșirea din grupe.
”Sigur că ne-am dori să ajungem în top dar pentru o primă participare la un astfel de turneu final cred că o ieșire din grupe ar însemna o performanță bună. Rămâne să aflăm tragerea la sorți și să ne vedem adversarele. Noi am avut până acum un sezon foarte bun, și la Balcaniada de senioare am fost aproape de podium și sper ca fetele să joace la potențial maxim”,a spus la plecarea spre Larnaca, antrenorul Adrian Pricop.
Cheltuielile legate de participarea delegației României la Europeanul de la Larnaca sunt suportate de Federația Română de Volei.
Cristian Stan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts