Derby cu FC Baia Mare în Cupa Românieioli

La sediul FRF a fost stabilit programul fazei a 5-a a Cupei României. În această fază au intrat și echipele de liga a 2-a ce au evoluat în play off-ul sezonului trecut.

Olimpia Satu Mare va juca miercuri 9 septembrie pe terenul marii rivale, FCM Baia Mare, echipă nou promovată în acest an în eșalonul doi.
Maramureșenii au ajuns în această fază a competiției după ce au învins la lovituri de departajare în deplasare pe Bucovina Rădăuț.
Până la meciul de cupă, Olimpia va juca sâmbătă acasă în campionat cu FC Bihor! Dacă vor trece de FCM Baia Mare, elevii lui Csik vor întâlni în faza următoare o echipă de liga 1.
Legat de tragerea la sorţi din Cupa României, antrenorul Tibi Csik ne a declarat că deocamdată echipa e concentrată pe meciul de campionat cu FC Bihor. „ Nu ne-am gândit încă la o strategie legată de Cupa României. Cred că mai important pentru noi e campionatul şi vrem să obţinem cât mai multe puncte în aceaste prime etape. Sigur că e un derby cu Baia Mare dar trebuie să gândim bine strategia. După jocul de la Baia Mare ne aşteaptă o deplasare lungă şi dificilă la Târgovişte aşa că ne vedem nevoiţi să ne calculăm bine paşii” ne a spus Csik.
Legat de meciul de campionat de sâmbătă cu FC Bihor, fundaşul Florin Mureşan a revenit la antrenamente şi intră încet în programul echipei. Doar Romariu Rus e indisponibil din cauza unor probleme musculare mai vechi.
Iată programul fazei a 5-a:
08.09.2015, ora 16:30
– CS Vulturii 2009 (TM) – CS Metalul Reșița SA
– Fotbal Club Viitorul SA 2 (CT) – ACS FC Delta Dobrogea Tulcea (TL),
09.09.2015, ora 16:30
– ACS Dacia Unirea Brăila (BR) – SC FC Oțelul SA (GL)
– Atletico Vaslui (VS) – Sport Club Bacău (BC),
– ACS Rapid CFR Suceava (SV) – SC FC Ceahlăul SA (NT
– ACS FCM Baia Mare (MM) – CS FC Olimpia 2010 (SM
– CS Oșorhei (BH) – SC Universitatea Cluj SA (CJ),
– ASA Tg. Mureș 2 (MS) – CF Metalurgistul Cugir 1939 (AB),
– CSM Râmnicu Vâlcea (VL) – CS Gaz Metan Mediaș (SB),
– CSM Flacăra Moreni (DB) – CS Mioveni (AG),
– ACS Unirea Brânceni (TR) – Club Sportiv U Craiova SA (DJ
– CS Unirea Tărlungeni (BV) – FC Gloria Buzău (BZ),
– CS Păulești (PH) – SC FC Brașov SA (BV),
– SC FC Metaloglobus SA (B) – CS Balotești (IF)
– CS Afumați (IF) – ACS FC Academica Clinceni (IF),
– ACS Berceni (IF) – SC FC Rapid București SA (B),
– ACS Bucovina Pojorâta (SV) – FCM Dorohoi (BT) – nu se dispută deoarece oaspeţii s-au retras
– AS FC Ripensia Timișoara (TM) / CS FC Caransebeș (CS) – CS Ineu (AR)*
*O decizie în privinţa acestei partide se va lua după analizarea recursului depus de Ripensia. În şedinţa Comisiei de Disciplină şi Etică din 28.08.2015, Ripensia, FC Caransebeş şi UTA Bătrâna Doamnă au fost sancţionate cu pierderea jocului prin fortfait în baza articolului 86/9/1 din RD.
Conform art.30.9 din ROAF, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare de la punctul de pedeapsă.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts