More


  Deschidere festivă la Universitatea ”Babeș-Bolyai” – extensia Satu Mare

  - Advertisement -

  ubb

  S-a deschis anul universitar 2015 – 2016 la Universității ”Babeș-Bolyai” – extensia Satu Mare.

  Zeci de tineri sătmăreni care au decis să studieze adminsitație publică în județ au participat la cursul festiv. Conducerea filialei – prin directorul de studii UBB extensia Satu Mare, Octavian Apan, şi asistentul universitar Ştefan Şuta le-au povestit despre obligațiile pe care le vor avea în următoarea perioadă, dar și despre provocările vieții de student.
  Conducerea fililalei sătmărene a Universității ”Babeș-Bolyai” i-a primit ieri pe sătmărenii care au decis să studieze de-acasă administrație publică. “De 18 ani, sătmărenii care vor să învețe la Facultatea de Administrație Publică, pot studia la extensia înființată la Satu Mare alături de profesori consacrați și împreună cu cadre didactice specializate de la universități partenere din străinătate”, a spus Octavian Apan.
  Alături de viitorii studenți au fost și autoritățile județene. Subrefectul Altfatter Tamas şi-a felicitat pe cei care au ales extensia de la Satu Mare și este convins că odată ce vor termina facultatea vor deveni profesioniștii de care administrația publică are nevoie. “Mă bucur şi vă felicit că aţi ales să învăţaţi aici, acasă, şi sunt convins că veţi deveni adevăraţii profesionişti de care avem nevoie în administraţiile publice”, a spus Altfatter Tamas. Cadrele universitare și-au exprimat speranța că elevii de anul întâi, doi și trei își vor continua studiile și vor ajunge să își obțină nu doar licențele ci și masteratele și doctoratele.
  Silvia Spanciu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img