More  Hotărâţi să rămână lideri!

  - Advertisement -

  oli

  Din postura de prim lider al seriei după succesul categoric de la Reşiţa, 5-0, Olimpia priveşte cu optimism spre meciul de azi cu FC Bihor.

  Elevii lui Csik şi Dragomir nu concept să nu obţină toate punctele în duelul cu bihorenii şi să încerce să rămână pe primul loc al clasamentului.
  Antrenorul Tibi Csik a ţinut însă să mai tempereze elanul elevilor săi şi ieri, înaintea şedinţăei foto de prezentare a noului echipament i-a avertizat pe băieţi că bihorenii nu vor veni în excursie.
  “Au şi ei problem dar le avem şi noi pe ale noastre aşa că tot ce trebuie să ne intereseze acum e să rămânem concentrate la meci. Am înţeles că au făcut un meci bun cu Mioveni chiar dacă au pierdut. Sper să vină multă lume la stadion, avem mare nevoie de ajutorul suporterilor”, a transmis Tibi Csik.
  Csik nu va putea conta în meciul de azi pe accidentaţii Rus şi Mureşan.

  Nume noi la orădeni
  Faţă de meciul trecut, în lotul „roş-albaştriilor” s-ar putea regăsi două nume noi. Cel al portarului ucrainian Oleksadr Nad (30 de ani) şi al fundaşului central Sebastian Remeş (23 de ani). „Portarul a semnat contractul. Cel mai important lucru e că am reuşit să-l aducem pe Nad, un portar cu experienţă care poate da încredere echipei. De asemenea, sper ca până sâmbătă să fie legitimat şi Remeş, ale cărui acte au fost trimise la FRF. Aş avea mai multe opţiuni în plan defensiv”, a detaliat antrenorul Gheorghe Silaghi.

  Au venit de vineri
  Tehnicianul va fi nevoit să găsească discursul motivaţional adecvat pentru a creşte moralul jucătorilor. „În continuare atmosfera nu este cea mai bună din cauza lipsei banilor pentru salarii. Singurul lucru de care îmi este frică e ca la un moment dat jucătorii să nu se mai prezinte. Există acest risc pentru că totul are o limită”, avertizează Silaghi.
  În ceea ce priveşte confruntarea cu sătmărenii, antrenorul orădean are încredere că FC Bihor se poate întoarce neînvinsă: „E normal să aibă un moral bun după victoria clară din prima etapă, însă noi vom încerca să le încurcăm socotelile. Nu consider că suntem în situaţia de a ne considera victime sigure şi vom lupta pe teren pentru punct sau puncte”.
  Dacă în sezonul trecut deplasarea la Satu Mare a fost făcută în ziua meciului, de data aceasta lotul orădean a ajuns ieri la Satu Mare.
  Incerţi pentru acest meci sunt Haş, Chira şi Novak, toţi cu probleme medicale.
  Partida Olimpia Satu Mare – FC Bihor este programată sâmbătă, de la ora 11:00, pe Stadionul Olimpia.

  Băbuţ: “Nu ne facem probleme cu raportul curţii!”
  Legat de materialele apărute în presă referitoare la un raport al curţii de conturi ce făcea referire la unele problem legate de finanţare la Olimpia, preşedintele executiv a declarant ieri că “ acel control al curţii se face în fiecare an, sunt nişte auditori care au o părere. Consiliul judeţean şi Primăria au alte păreri, cu siguranţă se face contestaţie. Ceea ce spune un judecător la înfiinţarea unui club nu poate fi ilegal”,  a explicat Băbuţ.
  De altfel oficialii Olimpiei susţin că de la club nu a fost solicitat niciun act legat de acest control al curţii de conturi. Preşedintele Băbuţ a recunoscut că sunt întârzieri la salarii dar că speră ca problemele birocratice să nu mai încurce activitatea clubului.
  “Avem banii alocaţi, acum trebuie doar trebuie să ni se trimită de la Trezorerie în cont”, a mai spus Băbuţ.
  Partida va fi arbitrată de Paul Unimătan din Zalău, ajutat la cele două linii de Mihai Marica din Bistriţa şi Marius Bălan din Dej. Rezervă: Răzvan Necrici. Observatori FRF: Zaharia Ciev din Timişoara şi Emil Kemens din Baia Mare
  Se mai joacă azi în seria B:
  U Cluj – UTA Arad
  FC Braşov – FC Caransebeş
  Gaz Metan Mediaş – Tărlungeni
  Şoimii Pâncota – FCM Baia Mare
  CSM Rm. Vâlcea - Metalul Reşiţa

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts