Începe un nou sezoncsm-satu-mare

La final de săptămână debutează un nou sezon al Diviziei A la handbal. Trupa lui Nicolae Istrate întâlneşte pe teren propriu U Cluj-Napoca. Meciul se joacă duminică de la ora 11.00.

Din păcate veştile din tabăra sătmăreană nu sunt foarte bune. Antrenorul Nicolae Istrate nu se va putea baza la debut pe interii Mureşan şi Lupşe, accidentaţi. Cei doi ar putea face însă faza defensivă. În rest, ne aşteaptă un meci frumos, între două echipe de top ale Diviziei A. La turneul de la Baia Mare din această vară, CSM-ul a învins cu U Cluj la un gol diferenţă, ceea ce ne dă încredere că putem învinge această echipă.
Cu un lot uşor modificat, CSM-ul are ca obiectiv principal clasarea pe podium şi, dacă sunt şanse, chiar forţarea promovării. Vă reamintim că echipa a fost foarte aproape de Liga Naţională, a fost invitată de FRH în elita handbalului din România, dar conducerea clubului a declinat ofera. Aşa că nu ne rămâne decât să ne încurajăm favoriţii şi să sperăm ca vor fi destui bani pentru o eventuală promovare.
FRH a stabilit ora şi ziua în care se joacă în acest sezon. Dacă anul trecut s-a jucat sâmbătă, sezonul acesta meciurile se vor disputa în mare parte duminică de la ora 11.00.
O brigadă din Maramureş va conduce confruntarea din sala Ecaterina Both. Este vorba despre A. Moldovan şi A. Gherman.
Programul primei etape:
Azi
Poli 2 Timişoara – Academia Minaur
Duminică
HC Argeş – stă
HCM Sighişoara – CNE Sighişoara
CSM Satu Mare – U Cluj
CSM Făgăraş – CSM Oradea
Muhlbach Sebeş – U Craiova
CNOT Braşov – HC Sibiu

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts