More


  “O scrisoare pierdută” în scop caritabil

  =

  spectacol

  Una dintre cele mai îndrăgite spectacole ale stagiunii trecute, O scrisoare pierdută de I. L. Caragiale urmează să fie prezentat de către Trupa Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare în regim caritabil pe data de 9 octombrie, începând cu ora 19.00, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor.

  Venitul total al spectacolului va fi oferit tratamentului băiețelului surdo-mut al unui tată de origine sătmăreană, stabilit la Lunca de Jos. Copilul mai în vârstă al familiei Hudák a trecut deja cu succes, mulțumită sătmărenilor, de o astfel de operație. Acum, trupa Harag György doreşte să îl sprijine și pe fratelesău care, în urma intervenției chirurgicale, își va putea recăpăta auzul și capacitatea vorbirii. Intervenția necesită un suport material însemnat la care pot contribui toți cei care vor achiziționa bilete.
  Cunoscutul regizor român Sorin Militaru s-a angajat, la invitația Teatrului de Nord Satu Mare, să monteze bine cunoscuta comedie caragialiană O scrisoare pierdută, în distribuția ambelor secții. Spectacolul Trupei Harag György plasează acțiunea într-o societate maghiară transilvăneană, în prezent, fapt pentru care textul și conflictele regăsite sunt centrate pe generalitate și actualitate.
  Bilete pentru spectacol se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea, de luni până vineri, între orele 10.00 și 17.00, sau cu o oră înaintea spectacolului în holul Casei de Cultură a Sindicatelor. Prețul unui bilet este de 20 lei. Toți cei care au posibilități pot oferi donații fie la achiziționarea biletului, fie depunându-le în urna amplasată la fața locului. Spectacolul este titrat în limba română.
  Bogdan Tulbure  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img