More  Pierdere IMENSĂ pentru CULTURA careiană. După ZECE ani de activitate PLINĂ de REZULTATE, Bogdan Georgescu a demisionat

  - Advertisement -

  DSC_9283
  Datorită specualţiilor apărute în presă privind motivele demisiei lui Bogdan Georgescu din funcţia de director al Direcţiei de Cultură, primarul Careiului, Eugen Kovacs, a susţinut ieri o conferinţă de presă. La conferinţa de presă susţinută la Primăria Carei a fost prezent şi Bogdan Georgescu. Acesta a afirmat răspicat că a demisionat din motive strict profesionale. Georgescu a condus destinele culturii careien timp de zece ani, perioadă în care municipiul Carei a devenit un adevărat centru cultural al judeţului nostru.
  Primarul Eugen Kovacs a arătat că Bogdan Georgescu şi-a înaintat demisia în urmă cu o săptămână.

  “După ce şi-a prezentat motivele de ordin personal, care nu au legătură cu subordonaţii şi cu colegii din Primărie, am fost de acord”, a declarat primarul Kovacs.

  Edilul şef al Careiului a adăugat că a decis să-l suspende pe Georgescu din funcţia de director al Direcţiei de Cultură pe o perioadă de şase luni, perioadă în care va fi numit interimar şef al biroului de promovare a turismului.

  “Am propus supendarea pentru că sper ca după şase luni sau chiar mai mult să revină asupra deciziei. El este cel mai bun, ar fi mare păcat să nu revină”, a declarat primarul Kovacs. În încheiere, edilul şef a rugat presa să respecte decizia luată de Bogdan Georgescu.

  Bogdan Georgescu a anunţat că a demisionat din funcţie din motive strict personale, după ce a condus timp de zece ani destinele culturii careiene.

  “Am simţit că a fost mult. Anul trecut am avut o sâmbătă şi două duminici libere. E greu şi pentru mine, căci renunţ la ceva la care am ţinut foarte mult”, a declarat Gerogescu.

  În continuare, acesta a mulţumit pentru susţinere familiei sale, primarului Kovacs, care a avut deschidere faţă de toate proiectele sale, viceprimarului Ludovic Keizer, fostului primar şi actualului city-manager Beko Tamas. colegilor din Primărie, reprezentanţilor presei sătmărene şi careienilor.

  “În tot ceea ce am făcut, am încercat să menţin un echilibru. Au existat presiuni, există şi acum”, a declarat Georgescu.

  Acesta a adăugat că a simţit faptul că, brusc, cultura a devenit cel mai important domeniu din Carei, datorită atenţiei care i-a fost acordată de unii, şi că ajunsese să organizeze evenimente culturale după cum vroiau alţii, nu după cum se gândea el.

  Primarul Kovacs a adăugat că, oricât s-a străduit, nu a reuşit să-i găseascu un înlocuitor lui Bogdan Georgescu şi nici nu vrea acest lucru.

  “Bogdan este de-al nostru, este foarte bun în ceea ce face”, a afirmat Kovacs.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts