More


  PSD Satu Mare, susţinere necondiţionată pentru Liviu Dragnea

  - Advertisement -

  7

  Mircea Govor, în calitate de preşedinte, împreună cu întreaga Organizaţie Judeţeană Satu Mare a PSD, anunţă susţinerea necondiţionată pentru Liviu Dragnea la scrutinul intern din data de 11 octombrie 2015 pentru funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat. Totodată, Mircea Govor a votat pentru rămânerea la guvernare în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD, eveniment care a avut loc la începutul acestei săptămâni.

  Încredere totală în Liviu Dragnea
  Liderul social-democrat sătmărean este de părere că Liviu Dragnea este singura soluţie pentru fotoliul de preşedinte naţional al PSD. “Organizaţia PSD Satu Mare are o singură opţiune: Liviu Dragnea, care este actualmente preşedintele nostru interimar. În aceste momente noi avem nevoie de foartă multă linişte la nivel naţional, bineînţeles, iar automat şi la nivel teritorial. Şi nu văd altă variantă decât alegerea domnului Dragnea, pentru că este singurul om, la ora actuală, care poate să ţină sub control situaţia, pentru liniştea noastră, pentru stabilitatea noastră, pentru tot ceea ce se întâmplă în partid. Eu am declarat şi zilele trecute şi o repet, foarte clar, atât eu cât şi colegii mei din Organizaţia Judeţeană îl sprijinim pe Liviu Dragnea şi sunt ferm convins că va fi viitorul preşedinte al nostru”, a declarat Mircea Govor.

  Unanimitate pentru rămânerea la guvernare
  Conducerea PSD a votat în unanimitate, luni, în cadrul Comitetului Executiv Naţional, să îl susțină pe Victor Ponta pentru funcția de premier. “Am discutat împreună cu toţi colegii din Comitetul Executiv Naţional şi era normal să votăm rămânerea la guvernare. În primul rând, pentru că este o guvernare foarte bună. Domnul prim-ministru Victor Ponta ne-a asigurat că dacă noi îl sprijinim în continuare, şi mă refer aici la partid, rămâne la guvernare şi ne terminăm guvernarea, pentru că aceasta se termină, în mod normal, când se termină ciclul electoral, în 2016. Atât eu, personal, cât şi colegii din Organizaţia Judeţeană, Consiliul Judeţean şi cetăţenii judeţului Satu Mare pot să fie mulţumiţi de ceea ce au făcut domnul Victor Ponta şi domnul Liviu Dragnea pentru judeţul Satu Mare. Să nu uităm că am beneficiat de foarte multe proiecte, despre care până acum doi-trei ani Satu Mare nici nu a auzit de ele. Chiar şi în ultimul timp am primit foarte mulţi bani. Acest lucru se datorează Guvernului Ponta, cu sprijinul domnului Liviu Dragnea”, a mai spus Mircea Govor.

  Liviu Dragnea, singura soluţie
  Mircea Govor consideră că anunţata candidatură a lui Robert Negoiţă nu este de bun-augur, cu atât mai mult cu cât partidul are nevoie de unitatea şi stabilitate în această perioadă. “Nu cred că vreo organizaţie judeţeană îi va da sprijin domnului Robert Negoiţă pentru a putea candida împotriva domnului Liviu Dragnea, pentru că toţi colegii mei, în special cei din administraţie, şi-au dat seama că au reuşit să dezvolte judeţele datorită domnului Dragnea, când era la Ministerul Dezvoltării. Domnul Robert Negoiţă are nevoie de sprijinul a cinci organizaţii. A celei din care face parte şi încă patru. Sunt foarte curios, dar nu cred că este posibil. Aşa că eu spun că domnul Negoiţă trebuia să mai aştepte, nu am nimic personal cu dânsul. Repet, la ora actuală, eu spun că Liviu Dragnea trebuie să fie preşedintele nostru”, a conchis Mircea Govor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img