Raul Băbţan, reconfirmat în funcţia de preşedinte al TSD Satu Mareraul babtan

În urma rezultatelor excepţionale obţinute în ultimii ani, care au culminat cu atragerea a peste o mie de noi membri în Organizaţia Judeţeană de Tineret Satu Mare a PSD, Raul Băbţan a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte.

De asemenea, Organizaţia Judeţeană de Tineret Satu Mare a PSD a votat în unanimitate rezoluţia privind susţinerea lui Liviu Dragnea pentru funcţia de preşedinte la alegerile din 11 octombrie. Evenimentul a avut loc ieri, în Sala mare de şedinţe a Palatului Administrativ, iar la lucrările conferinţei au participat preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, secretarul executiv Toma Betea, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD, Radu Roca, preşedintele Organizaţiei Orăşeneşti Negreşti-Oaş a PSD, Aurelia Fedorca, preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare de Femei a PSD, Paula Mare, respectiv mai mulţi invitaţi speciali, şi anume ministrul delegat pentru Dialog Social – Liviu Marian Pop, preşedintele naţional al TSD, deputatul Mihai Sturzu, deputatul PSD Gabriela Podaşcă, vicepreşedintele TSD, Andrei Tinu.

tsd01

După realegerea sa în funcţia de lider al tinerilor social-democraţi sătmăreni şi după ce i-a mulţumit preşedintelui Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, Raul Băbţan a trecut în revistă principalele obiective ale organizaţiei pe care o conduce. TSD Satu Mare numără 47 de organizaţii, în timp ce 1.287 din cei 2.011 membri au intrat în TSD în timpul mandatului lui Raul Băbţan, ceea ce reprezintă unul dintre cele mai mari succese înregistrate la nivel naţional.

“În primul rând, aş dori să le mulţumesc celor care m-au ales pentru un nou mandat de doi în funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PSD Satu Mare. Doresc să îi mulţumesc domnului preşedinte Mircea Govor pentru susţinerea pe care o acordă tinerilor. Printre obiectivele noastre se numără susţinerea candidaţilor la alegerile locale, care este şi obiectivul nostru major. Mai vrem să avem acţiuni îndreptate spre tineri, ca să simtă că tineretul social-democrat este alături de tinerii din judeţul Satu Mare”, a spus Raul Băbţan.

Totodată, Adrian Aurel Ardelean a fost desemnat în funcţia de secretar executiv al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a TSD. În urma votului celor circa 500 de delegaţi au fost desemnaţi şi vicepreşedinţii TSD Satu Mare, respectiv Marius Ardelean, Mihaela Bota, Ionuţ Bujor, Adrian Farcău, Florin Fanea, Alina Fulga Pop, Lavinia Govor, Gavril Măgurean, Radu Poias, Sergiu Stan, Sergiu Ionuţ Săsăran, Daniel Supuran, Dariana Ţou Săsărman, Bogdan Viman, Ioana Bran, Cristina Ilieş, Andrei Krucz şi Sebastian Moiş. În funcţia de secretari adjuncţi ai TSD Satu Mare au fost aleşi Raluca Câmpean, Alina Mariţa, Nane Marinescu, Camelia Sănean, în timp ce Marin Vida a devenit trezorier TSD Satu Mare.

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, i-a îndemnat pe tinerii social-democraţi să aibă curaj şi să iasă în faţă la următoarele alegeri.

“Este obligaţia dumneavoastră, a tinerilor, ca după 25 de ani de pseudo-democraţie să aveţi curaj. Să intraţi în campania electorală de anul viitor, pentru că în patria social-democraţiei contaţi toţi”, a spus Liviu Pop.

Preşedintele naţional al TSD, Mihai Sturzu, le-a vorbit colegilor săi despre cele trei mari valori ale social-democraţiei, respectiv libertatea, solidaritatea şi egalitatea, reamintindu-le acestora motivul pentru care a intrat în politică şi pentru care continuă să facă politică.

“Vreau ca tinerii din România să aibă un loc de muncă ok, cinstit, plătit decent. Să poată să îşi facă o familie, să nu aştepte până la 40 de ani, să nu stea cu părinţii, să îşi poată cumpăra o maşină şi o casă, chiar dacă şi le cumpără în rate şi să meargă măcar de două ori pe an în vacanţă. Asta este normalitatea pentru care noi, tinerii, trebuie să luptăm”, a spus Mihai Sturzu.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a ţinut să le mulţumească tuturor tinerilor social-democraţi pentru munca depusă în ultimii ani, în frunte cu Raul Băbţan, declarându-se optimist că viitorul PSD la nivelul judeţului Satu Mare este asigurat.

“Avem o organizaţie de tineret de care eu sunt mândru şi le mulţumesc din suflet pentru tot ceea ce fac. Acum doi ani, când au fost alegerile la TSD, eu l-am ales pe Raul şi mă bucur pentru asta. Chiar dacă foarte mulţi şi-au dorit această funcţie. Dacă l-am ales pe Raul asta înseamnă că el corespunde exigenţelor mele, la ceea ce facem noi în politica tineretului din judeţul Satu Mare. Toţi tinerii social-democraţi merită respectul şi recunoştinţa noastră. Se vede munca tinerilor noştri în campaniile electorale, iar eu am încercat de-a lungul timpului să fac în aşa fel încât să pot fi mereu alături de dumneavoastră. Sunt convins că viitorul acestui partid, la nivelul judeţului Satu Mare, este asigurat”, a declarat Mircea Govor.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts