More


  Tibi Csik: ”Atitudinea băieților de la final a făcut diferenţa”

  - Advertisement -

  Antrenorul Olimpiei, Tibi Csik, a trăit la intensitate maximă partida de sâmbătă cu FC Bihor. Tehnicianul Olimpiei s-a agitat mereu pe marginea terenului , a dat indicații, s-a certat cu arbitrii și a părut mereu că e în căutarea mutărilor câștigătoare.

  Csik a recunoscut la conferința de presă că echipa lui nu a făcut un joc strălucit dar că atitudinea băieților săi de la final a făcut până la urmă diferența. Iar tot ce contează acum sunt cele trei puncte cucerite.

  ”Nu am făcut o partidă strălucită dar îi felicit pe jucători că au crezut până la capăt în șansa lor. Atitudinea și plusul de prospețime de la final ne-au adus victoria” a spus Tibi Csik. Acesta a amintit că-i e greu să îi mai motiveze pe băieți în condițiile în care de 10 săptămâni aceștia nu au luat niciun leu.
  ” Joi trebuia să primească salariile și am fost anunțați că nu sunt bani în cont. Eu ce mai puteam să le spun înainte de antrenament băieților…Au familii, au copii, e greu fără bani. Și totuși ne-am pregătit , băieții s-au antrenat bine iar pregătirea bună făcută în vară s-a văzut azi” a spus Csik.

  Legat de meciul de cupă de miercuri de la Baia Mare, tehnicianul Olimpiei a amintit că încă nu a vorbit cu conducerea dacă se va merge cu prima echipă sau cu rezervele și cu juniorii.

  ”Miercuri jucăm la Baia Mare și joi ar trebui să pornim la Târgoviște. Trebuie să vedem care ne sunt prioritățile , ne axăm doar pe campionat sau vrem să mergem mai departe și în cupă” a punctat Csik.

  Munteanu, omul meciului
  Fundașul dreapta Dumitru Munteanu a făcut un meci bun și a marcat primul gol al Olimpiei în partida de sâmbătă. ” Sunt bucuros că am marcat și că personal mi-a mers jocul mai ales în repriza a doua. A fost un meci foarte greu și ne așteptam ca orădenii să se agațe de șansa lor. E greu fără bani să te gândești doar la fotbal dar sper că se vor rezolva rapid problemele la club” a declarat Munteanu.

  Olimpia a învins sâmbătă cu 2-1 pe FC Bihor într-o partidă ce a contat pentru etapa a 2-a a ligii a 2-a, seria Vest!

  De ziua căpitanului Iuhas!
  Olimpia a învins sâmbătă cu 2-1 pe FC Bihor iar la final jucătorii galben-albaștrilor i-au dedicat acest succes căpitanului lor, Cosmin Iuhas!

  ”Ciubu” Iuhas a împlinit sâmbătă 31 de ani iar la finalul jocului, invitat la conferința de presă , acesta le-a mulțumit colegilor pentru cadoul special primit…trei puncte cu FC Bihor!

  ”Le mulțumesc colegilor pentru efortul depus și pentru revenirea de la final. E greu să rămânem motivați când de 10 săptămâni nu am văzut niciun ban. Va fi un campionat echilibrat și consider că orice punct luat va conta. Poate Gaz Metan Mediaș e marea favorită la promovare dar în rest oricine poate bate pe oricine” a spus sărbătoritul zilei.

  Iuhas s-a arătat ușor deranjat de criticile apărute la adresa lui în această vară. ”S-a scris că am un salariu foarte generos, dar dacă împărțit la trei luni de când nu am mai luat bani, 800 lei pe lună e un salariu foarte generos atunci îmi asum criticile” a amintit Iuhas care apoi s-a grăbit la vestiar să-și cinstească echipa cu o bere!

  Gheorghe Silaghi: ” N-aveam voie să pierdem azi…!”
  Antrenorul celor de la FC Bihor, Gheorghe Silaghi abia și-a găsit cuvintele la finalul partidei pierdute sâmbătă, 1-2 la Olimpia Satu Mare. ”Sunt foarte dezamăgit. Cred că am tensiunea 200…n-aveam voie să pierdem azi la Satu Mare. Atitudinea a făcut diferența pe final. Unii dintre băieții mei au tratat în zeflemea fazele de la golurile luate…Am cedat deliberat posesia, știam cum joacă Olimpia și i-am blocat bine 60 de minute…Dacă nu erau acele greșeli puteam juca o săptămână și nu luam gol” a spus supărat tehnicianul orădenilor.

  Acesta a dat vina și pe situația disperată de la club și pe lipsa banilor și a perspectivei.

  ”Mă gândesc foarte bine ce am de făcut pe viitor. Până acum i-am putut motiva pe jucători, acum am impresia că vorbesc degeaba…” a mai declarat Silaghi care a amintit că echipa nu se va retrage ci ar putea chiar dispărea . ”Totul depinde de ziua de 29 septembrie. Atunci avem termen la Tribunal legat de insolvență și faliment” a spus, la finalul conferinței de presă, Gheorghe Silaghi.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img