More


  Vicecampioana se desprinde după pauză

  - Advertisement -

  meci

  Vicecampioana din elite, Luceafărul Decebal a avut parte de un start cu multe emoții în noua ediție de campionat.


  Trupa lui Cosmin Iuhas s-a impus cu 3-1 la Carei dar succesul s-a conturat abia după pauză.
  Prima repriză a fost una echilibrată , fără prea mari ocazii de poartă. Gazdele așezate bine în teren de antrenorul Răzvan Nintaș au închis bine culoarele spre poarta lui Borlan. De altfel doar gafa portarului careian, Borlan a făcut ca Luceafărul să-și treacă în cont o mare situație de gol. Borlan a luftat la o tentativă de degajare în min 25 iar Nagy, rămas singur cu poarta goala a ratat incredibil.
  Muștruluiți probabil la vestiar, oaspeții își aduc aminte că sunt favoriți la titlu și în în minutul 50 Petric deschide scorul. Victoria egalează ărin Horn în minutul 57 doar că bucuria careienilor ține doar 60 de secunde. Nagy ia o acțiune pe cont propriu , îl servește ideal pe Cireap care înscrie pentru 2-1.
  Lipsa de experiență a gazdelor, careienii fiind la primul meci în elite, își spune cuvântul. Luceafărul pune stăpânire pe joc și oarecum firec reușește prin Toma și golul trei.
  Acesta a transformat elegant o lovitură liberă de la marginea careului în minutul 70 pentru 3-1.
  ”E bine că ne-am trezit după pauză. Consider că sunt trei puncte muncite în fața unei echipe de juniori ce cred eu va pune probleme serioase multor echipe din elite”, a declarat la final managerul Luceafărului, Cosmin Iuhas.
  De cealaltă parte, Răzvan Nintaș s-a arătat optimist chiar dacă echipa a pierdut. ” Ne lipsește experiența și asta s-a văzut în partea a doua când am luat golul doi foarte rapid și n am mai fost capabili să revenim încă odată. Vom corecta din mers greșelile și cu siguranță vor veni și victoriile pentru Carei”, a spus antrenorul careienilor, Răzvan Nintaș.
  Victoria Carei va juca etapa următoare în deplasare la Cetate Ardud în vreme ce Luceafărul Decebal va întâlni duminică acasă pe Crasna Moftinu Mic.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img