Victorie cu mari emoții!Handbal4

Handbaliștii de la CSM Satu Mare au început cu un succes la limită noua ediție de campionat . În prima etapă a Diviziei A, elevii lui Istrate au învins greu cu 29-28 pe U Cluj Napoca după un meci în care învingătoarea s-a decis în ultimul minut.

Echilibrul s-a păstrat pe parcursul celor 60 de minute iar succesul sătmărenilor s-a conturat abia în ultimul minut.

La pauză s-a intrat la egalitate, 13-13, cu un gol salvator marcat de CSM cu 15 secunde înainte de pauză…Cea mai mare diferență s-a consemnat în minutul 23 la 11-8!

În partea a doua ai noștri au condus în trei rânduri la două goluri diferență dar mereu studenții au găsit resurse să revină pe tabelă. Și în joc. În minutul 58 ai noștri au avut 28-26 și se părea că nu vom mai avea parte de emoții. Doar că două atacuri precipitate de Morar &co și U Cluj a egalat din nou, 28-28.

Cu 50 de secunde înaintea finalului ai noștri revin în avantaj și apoi au o șansă imesă căci la următorul atac sătmărenii se grăbesc și trimit pe lângă poartă de la 9m.

Istrate cere timp de odihnă și apoi elevii săi țin excelent de minge . Clujenii își ies din pepeni și doi studenți sunt eliminați pentru gesturi nesportive.

Final tensionat și victorie importantă pentru CSM Satu Mare care chiar dacă are probleme pe zona interilor a arătat că poate învinge una dintre contracandidatele la primul loc…

” Ne așteptam să fie greu cu U Cluj.Au trupă bună și ne-au pus probleme și în amicale. Nu putem vorbi încă de obiective , să vedem ce loturi au și cei de la Sibiu, Craiova sau Făgăraș” a spus la final Nicolae Istrate.

În următoarea etapă echipa noastră va juca duminică la Sibiu. Pentru CSM Satu Mare au marcat: Ungar (10 goluri), Morar (7), Pop (5), Rogoz (4), Mateș (1), Mureșan (1) și Alisie (1).

Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts