More


  Volei pe plajă / Pe doi în grupă!

  - Advertisement -

  volei2

  România cu sătmărencele Adriana Matei și Beata Vaida în echipă își continuă parcursul bun de la Europenele de volei pe plajă rezervate echipelor U20.
  După ce în primul meci au trecut de Polonia cu 2-0 ( la 18 și 18), aseară fetele noastre au obținut o nouă victorie tot cu 2-0 la seturi. Vaida&Matei au trecut clar de Letonia la 14 și 15 .
  Azi, din păcate fetele noastre au pierdut finala grupei, 0-2 cu Franţa şi au terminat pe locul doi . Chiar şi cu această înfrângere România merge mai departe şi va juca în recalificări pentru intrarea în optimi.
  Interesant e că Franța a trecut cu mari emoții de Polonia, 2-1 la seturi. Polonezele au început tare și au luat primul set la 8. Apoi Franța a echilibrat și a câștigat setul doi la 13. Iar în decisiv franțuzoaicele s-au impus greu cu 16-14!
  De menţionat că România era cotată ca a 30 a favorită la Europene în vreme ce adversarele din grupă, Polonia era a 4 a favorită, Franţa a 10 şi Letonia a 14-a!
  Tragerea la sorţi a meciurilor din recalificări şi optimi a avut loc aseară după închiderea ediţiei!
  Meciurile din optimi și sferturi sunt programate vineri iar semifinalele și finalele, sâmbătă 5 septembrie!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img