More

    Accident mortal în Decebal

    7

    Un grav accident de circulație soldat cu moartea unui bărbat în vârstă de 64 de ani și rănirea gravă a altor două persoane a avut loc azi dimineaţă la ieșirea din localitatea Decebal spre Carei.

    La fața locului s-au deplasat echipaje de la Poliție, Ambulanță, SMURD și Serviciul de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someș” Satu Mare.

    Potrivit poliţiştilor rutieri, o mașină înmatriculată în Ungaria, în care se aflau două femei și un bărbat, care venea dinspre Carei spre Satu Mare, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR. Șoferul TIR-ului a încercat să evite impactul şi s-a răsturnat în șanț.

    Cele trei persoane din autoturism au rămas încarcerate în mașină. Șoferul a fost resuscitat minute în șir, însă acesta nu a mai putut fi salvat de către paramedici. Se pare că acesta a suferit fracturi multiple dar și rupturi de organe, respectiv o hemoragie internă masivă. Cele două femei aflate în mașina cu numere de Ungaria au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean Satu Mare.

    sursa foto: Ovidiu Domide

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE