More

    Acuzaţii de tranzacţii ilegale de teren, la audienţele de la Prefectură

    audpref

    O femeie l-a acuzat ieri, în cadrul audienţelor de la Prefectură, ţinute de prefectul Eugeniu Avram, pe inginerul topograf din Livada de tranzacţii ilegale cu teren. Ana Baboşan a precizat că, până în anul 2005 a tot încercat să-şi recupereze o suprafaţă de teren lăsată familiei sale moştenire de părinţii soţului ei la Livada. Recent, însă, a primit o înştiinţare din partea unei firme din oraş prin care i se cerea să pună la dispoziţia societăţii actele originale de vânzare, respectiv cumpărare a acestui teren. Femeia spune că nici ea, nici altcineva din familia sa nu a vândut terenul respectiv. Nici nu putea face acest lucru atâta vreme cât asupra acestuia nu avea titlu de proprietate.

    Mai mult decât atât, când s-a prezentat la sediul Primăriei Livada cu un document prin care să ateste că terenul aparţine familiei sale, femeia spune că inginerul topograf de aici, Nicolae Bota, i-ar fi smuls din mână documentul, a făcut o copie după acesta şi i-a înapoiat doar copia, documentul iniţial rămânând la acesta. A reclamat acest lucru la poliţia din oraş, însă până acum nu s-a întâmplat nimic. Femeia mai spune că, după părerea ei, tranzacţiile au fost făcute chiar de inginerul topograf.

    Prefectul a decis constituirea unei echipe de control care se va deplasa în această dimineaţă la Livada pentru a se vedea la faţa locului care este realitatea.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE