Aeroportul Satu Mare va fi modernizatnica

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, va ajunge azi la Satu Mare pentru a semna contractul de finanțare pentru modernizare a Aeroportului Satu Mare. Ministrul Marius Nica va mai participa şi la inaugurarea stației de tratare a apei din Doba.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a anunţat miercuri, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean, că lucrările la Aeroportul Satu Mare vor fi finalizate în acest an. “Vom semna în cadru festiv acest contract de finanţare, e o mare realizare. Era important pentru Aeroportul Satu Mare, aţi văzut că s-au început lucrările, trebuie să finalizăm până în 31 decembrie. A fost o competiţie foarte grea şi mă bucur că am reuşit să obţinem această finanţare“, a declarat Adrian Ştef.
Ministrul Marius Nica va participa azi şi la inaugurarea Stației de tratare a apei potabile din localitatea Doba, investiție realizată în cadrul contractului de lucrări “Reabilitarea stației de tratare a apei potabile și frontului de captare din localitatea Doba”. Evenimentul va avea loc la ora 13.00, la Stația de tratare a apei potabile situată pe DJ 195B, către localitatea Boghiș. Contractul a fost implementat în cadrul proiectului cofinanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Sectorial (POS) Mediu “Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Satu Mare”.

Bogdan Tulbure

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts