Agajament FERM al GUVERNULUI! Un nou POD peste SOMEŞ între SEINI şi POMIpetric
Ministrul Muncii Familiei şi Protecţiei Sociale, Rovana Plumb, şi Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, alături de deputatul Octavian Petric, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, şi primarul oraşului Seini, Gabriela Florica Tulbure, au vizitat azi punctul de trecere cu bacul al Someşului dintre Seini şi Pomi.

După ce au constatat situaţia nefericită de la faţa locului, cei doi miniştrii au precizat că vor promova proiectul privind construirea unui pod peste râul Someş, care să lege judeţele Maramureş şi Satu Mare. Ministrul Marius Nica a spus că se va promova proiectul la nivelul Ministerului Transporturilor pentru a se obţine fonduri, în condiţiile în care prin fondurile europene se vor finanţa doar proiectele foarte mari de infrastructură.

“Ţara Codrului este o zonă foarte frumoasă, care are nevoie şi de investiţii. Personal, ca şi ministru, ca şi reprezentant al Guvernului Ponta în judeţ, pentru această zonă mi-am asumat construcţia podulului peste Someş, de la Seini. Sursa de finanţare nu poate fi în acest moment pe fonduri europene, fiindcă în perioada 2014 – 2020 se prevede pe parte de investiţii lucrări de infrastructură mari”, a spus Marius Nica.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts