Autorul accidentului mortal din Bixad, arestat preventiv2

Bixădeanul Ioan M., cel care joi seara a accidentat mortal un bărbat pe raza localităţii Bixad, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în cursul zilei de vineri de către Judecătoria Negreşti Oaş.

După producerea evenimentului rutier, șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. Bărbatul a fost prins ulterior și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti-Oaş. Instanța a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

            În seara zilei de 1 octombrie, o femeie a sunat la Poliție anunțând că pe strada Principală din Bixad se află un bărbat mort. Polițiștii au stabilit că Gheorghe D., de 55 ani din Negresti-Oas a fost victima unui accident rutier, iar șoferul a părăsit locul faptei. În urma cercetărilor efectuate la numai două ore de la producerea accidentului, șoferul vinovat a fost prins. Este vorba despre Ioan M., de 28 de ani din Bixad. În momentul accidentului acesta se afla la volanul unei autoutilitare marca Opel Vivaro. Șoferului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Robert Marcus

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts