Cel mai INCORUPTIBIL poliţist de frontieră SĂTMĂREAN, prins în FLAGRANT cu ŢIGĂRI de CONTRABANDĂ10

Declarat în urmă cu doi ani ”Polițistul de frontieră incoruptibil 2013” pentru rezultate deosebite în activitatea de combatere a traficului cu ţigări peste frontiera verde, Otto Hegedus – agent șef în cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, Compartimentului trafic și contrabandă – a fost prins în flagrant cu ţigări de contrabandă.
Polițistul de frontieră a fost prins în flagrant în timp ce transporta țigări de contrabandă, în cursul zilei de joi, la ieşirea din tură. Polițiștii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare, coordonaţi de către procurori – l-au oprit în trafic în municipiul Satu Mare, în zona ștrandului vechi, iar autovehiculul marca Peugeot oamenii legii au găsit 100 de cartuşe de ţigări de provenineță ucraineană.
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au emis – în noaptea de joi spre vineri – un mandat de reținere pentru 24 de ore.
Conform unor surse judiciare, Otto Heghedus ar fi recunoscut că a achiziţionat ţigările de contrabandă de la un contrabandist.
Comanda Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei confirmă faptul că agentul şef Otto Hegedus este cercetat, acesta riscând destituirea dacă va fi găsit vnovat.

“S-a declanşat o anchetă internă în regim de urgenţă. Dacă va fi găsit vinovat, acesta va risca destituirea din funcţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Radu Lungu.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts