Desant social-democrat în capitala Ţării Oaşuluiunu

Cei mai importanți lideri ai Partidului Social Democrat (PSD) din România, în frunte cu preşedintele Liviu Dragnea, se vor afla vineri în capitala Țării Oașului, Negrești-Oaș, unde vor participa la ședința Comitetului Executiv Național al PSD.

Este prima ședință a Comitetului Executiv după alegerea noii conduceri a partidului şi prima şedinţă a acestui for în judeţul Satu Mare. Ea va avea loc de la ora 10.00 la sediul Primăriei Negreşti-Oaş. Anunțul a fost făcut oficial de către liderul PSD, Liviu Dragnea, în urmă cu trei săptămâni.

Decizia de a organiza această şedinţă în judeţul nostru subliniază respectul şi recunoştinţa de care se bucură PSD Satu Mare în rândul liderilor centrali. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Social Democrat, Mircea Govor, a declarat că decizia conducerii centrale de a organiza prima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional la Negreşti-Oaş a fost o surpriză plăcută. La şedinţă vor participa preşedintele Consiliului Naţional, Rovana Plumb, secretarul general al partidului, Marian Neacşu, toţi preşedinţii de organizaţii din ţară şi membrii Biroului Permanent.

Sâmbătă, 31 octombrie, va avea loc o nouă şedinţă a Biroului Permanent Național al PSD în localitatea Vișeu din județul Maramureș.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts