Doi pietoni accidentaţi într-o singură zipol

Poliţiştii rutieri sătmăreni au fost sesizaţi vineri, la ora 02.15, despre faptul că pe raza localităţii Lazuri a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

La faţa locului, oamenii legii au stabilit că o persoană necunoscută, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat uşor o tânără, în vârstă de 21 de ani, care, în calitate de pieton, se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă şi fără a purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante, după care acesta a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviinţarea poliţiştilor. Poliţiştii au desfăşurat activităţi pentru identificarea persoanei care a condus autoturismul, iar în urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că Victoria B. a condus un autoturism marca Ford, care avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare provizoriu eliberate de autorităţile germane şi a căror valabilitate era expirată din luna iunie a acestui an. De asemenea, s-a stabilit faptul că femeia nu poseda permis de conducere. În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Tot vineri, la ora 13.00, poliţiştii rutieri tăşnădeni au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe DN 1F, în localitatea Săcăşeni, a avut loc un eveniment rutier soldat cu soldat cu rănirea unei persoane. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că Alin G. conducea o autoutilitară marca Ford, iar pe fondul conducerii imprudente a părăsit partea carosabilă, cu partea dreapta a autovehiculului şi l-a acroşat pe Iosif S. , care în calitate de pieton, circula din sens opus, regulamentar, pe acostament, acel sector de drum, nefiind prevăzut cu trotuar. În urma evenimentului, a rezultat accidentarea gravă a pietonului, care a fost transportat la unitatea medicală pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Robert Marcus

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts