Doi sătmăreni răniţi uşor în accidente rutiereUn accident de circulaţie, soldat cu rănirea uşoară a unui pieton, s-a produs miercuri, la ora 10.45, pe DN1C, în localitatea Livada. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că, evenimentul s-a produs în următoarele împrejurări: o femeie în vârstă de 43 de ani, a condus un autoturism marca Dacia şi a accidentat-o pe Maria B., de 61 de ani, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a pietoanei. Atât conducătoarei auto cât şi victimei le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Tot miercuri, în jurul prânzului, pe raza localităţii Lazuri s-a produs un alt eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. Poliţiştii Biroului Rutier au stabilit că Agnes L. a condus un autoturism marca Alfa Romeo, iar pe fondul executării unei manevre de întoarcere, fără a se asigura corespunzător, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Opel, condus de către un bărbat, în vârstă de 72 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unei pasagere, în vârstă de 62 de ani, din autoturismul Opel. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatele etilotest, rezultatele fiind negative, de asemenea le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În ambele situaţii s-au întocmit dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Robert Marcus

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts