Fashion’s Night Out, un regal al modei la Satu Marefashion1

Cea de-a patra ediţie a Fashion’s Night Out, eveniment organizat de Agenţia Trust Model, s-a desfăşurat sâmbătă seara la Satu Mare, la restaurantul Kabuki, şi s-a dovedit a fi un succes. În cadrul evenimentului, pasionaţii de modă au avut posibilitatea de a vedea propunerile designerilor sătmăreni şi băimăreni pentru sezonul toamnă-iarnă 2015-2016. Nouă designeri vestimentari și firme de profil și-au prezentat colecțiile. În cadrul „Fashion’s Night Out” și-au prezentat colecțiile firme precum „INEDIT”, „Spencer by Ciprian Crăciun”, „Atelier Cris Fashion” dar și următorii designeri: Cosmin Mureșan, Sebastian David, Ramona Năprădean, Bianca Breban, Diana Breban, Monica Ștrango și Sogni di Baricco.

Croiuri sublime, materiale fine
Firma „Inedit” și-a prezentat noua colecție prêt-a-porter toamnă –iarnă 2015-2016. În acest sezon, noua colecție Inedit va surprinde clienții, printr-un „aer” proaspăt și pozitiv, care îi va face să se simtă tineri, și care purtând-o, le va însenina ziua.

„Nothing else but sublime” este colecția prezentată în această seară de către Monica Ștrango. În această colecție ea a optat pentru croiuri sublime, materiale fine și țesături prețioase precum dantela, ducesul, cu accente de mărgele și transparente, pentru a spune încă o dată povestea magică a trupului feminin.

Sogni di Baricco este un concept nou pe piața sătmăreană, creat de Ioana Kerekes. Țesăturile au prins viață cu ajutorul designerului Cosmin Mureșan care sâmbătă seara a prezentat o colecție de haine cu elemente africane mixate cu structuri europene sau din îndepărtata Asie.

Culorile vieţii
Designerul Ramona Năprădean a prezentat colecția „Colours of life”, inspirată de culorile din jurul nostru, culori care ne ajută să trecem peste rutina de fiecare zi. Colecția cuprinde o serie de piese vestimentare realizate din materiale de diferite texturi.

fashion2

Colecția „Fata care a scris cartea iubirii” a lui Cosmin Mureșan, a reprezentat un omagiu adus mamei sale, dar și tuturor femeilor eroine, mame, soții, bunici.

La rândul său, Ciprian Crăciun a readus în prin plan costumele la două rânduri de nasturi, dar de această dată într-o nouă combinație cromatică și cu noi accesorii față de cele cu care am fost obișnuiți la aceste modele de costume.

Ţinute impecabile şi moderne
Colecția „Fresh-up Cocktail” a Cristinei Mureșan, de la Atelier Cris Fashions, ne-a deschis o fereastră către o lume în care o rochie sau un deux piece te tranformă într-o persoană specială cu o ținută impecabilă și modernă nu doar prin croiala simplă ci și prin elementele unice care dau farmecul întregii colecții.

„Fericirea din petale de fluturi” este o colecție care s-a născut din colaborarea dintre Bianca Breban și Creation de Mode, adresându-se doamnelor și domnișoarelor cu personalitate, în special celor care vor să fie unice. Punctul forte al colecției e reprezentat de aplicațiile manuale din șnur soutache, gabosoane din sticlă și plastic, mărgele, pietre semiprețioase, pictură manuală dar mai ales aplicația foiței de aur.

Sebastian David încearcă să redefinească conceptul de lenjerie de budoir. Folosind multiple surse istorice, designerul este inspirat de personaje luxuriante și de povești senzuale de iubire.

Colecțiile au fost prezentate de 30 de fete și 12 băieți, manechini în cadrul Agenției „Trust Models” din Satu Mare.

Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts