Gabor Kereskenyi, desemnat candidatul UDMR la Primăria Satu Marekereskenyi

UDMR Satu Mare şi-a desemnat candidatul pentru Primăria municipiului Satu Mare în persoana deputatului Kereskenyi Gabor, care deţine şi funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Satu Mare a UDMR. Candidatul UDMR a fost ales în cadrul Adunării Generale a delegaților UDMR Satu Mare, care s-a desfăşurat ieri după-amiază la Filarmonica Dinu Lipatti.

Din partea conducerii centrale a UDMR a fost prezent preşedintele executiv Kovacs Peter. În discursul său, acesta i-a îndemnat pe candidaţi să facă front comun în jurul celui care va fi desemnat prin votul adunării generale.

Cinci membri ai UDMR Satu Mare s-au înscris în cursa internă în vederea desemnării candatului formațiunii pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ. Este vorba de: deputatul Kereskenyi Gabor, fostul senator Tiberiu Gunthner, consilierul local Maskulik Csaba, Zazula Bela şi Ilonczai Annamaria. În cursul zilei de ieri, Tiberiu Gunthner şi Zazula Bela s-au retras din cursă. În urma votului celor 264 de electori, deputatul Kereskenyi a obţinut 199 de voturi, Maskulik Csaba 60 de voturi, Ilonczai Annamaria patru voturi, iar un vot a fost anulat.

Szasz Lorand

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts