Gaşca Zurli de nota 10 la Satu Mare!



9

Aflată în plină promovare a noii colecţii de cântece şi a spectacolului “Vreau pupic de noapte bună”, Gaşca Zurli a poposit duminică din nou la Satu Mare.

Casa de Cultură a Sindicatelor s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru numărul mare de prichindei sosiţi alături de părinţi sau bunici să îi vadă la muncă pe Fetiţa Zurli, Clopoţel, Yuppi, Truli, Zdrăngănel, Vrăjitoarea Tura Vura, Zâna Bună şi bineînţeles pe sătmăreanca Mirela Retegan, cea care vine cu ideile la fiecare show. Şi au avut ce vedea, o mulţime de surprize oferite de zurlii de pe scenă, cântece, dar şi sfaturi practice pentru copii sau părinţi.

Iar sătmăreanul Cornel Sorian, ex-Stigma, producătorul muzical este care găseşte de fiecare dată cele mai bune versuri şi melodii pe placul asistenţei alcătuite din copii dornici de distracţie. Iar muza acestor spectacole şi reprezentaţii este Maya, fetiţa Mirelei şi a lui Cornel.

Mirela Retegan alături de Gaşca Zurli nu putea pleca de la Satu Mare fără să bucure toţi copiii. Mai mult, la finalul reprezentaţiilor, Gaşca Zurli s-a întâlnit cu micii simpatizanţi pentru o lungă sesiune de autografe şi poze cu personajele. În plus au putut achiziţiona revista de colorat “Colorăm și ne distrăm cu Gașca Zurli!“ sau noua carte „Zboară, zboară Vrăjimăturică”.

“Vreau pupic de noapte bună” este un spectacol despre cum putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacă. Trezitul dimineața, spălatul pe dinți, îmbrăcarea pentru școală sau grădiniță și momentul de dinainte de culcare sunt de cele mai multe ori precedate de lungi discuții și negocieri. Și cu cât părinții devin mai nerăbdători și mai nervoși cu atât mai puternică e încăpățânarea celui mic. Conceptul “Vreau pupic de noapte bună” transformăm aceste momente în clipe amuzante îmbrăcând în joacă fiecare acțiune: hai scoală-te, ridică-te, trezește-te se pot spune în foarte multe feluri. Dimineața debutează și ziua trebuie începută frumos, cu cântec, joc și voie bună iar seara se încheie cu afecțiune, căldură și atenție.

Spectacolul „Vreau pupic de noapte bună”  îi învaţă pe părinți cum să obțină asta jucându-se cu copiii lor și nu enervându-se.





ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts