Trei copii au profanat zece morminte la Unimăt3

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au identificat marţi autorii infracțiunii de profanare de morminte din cimitirul ortodox Unimăt.

Este vorba despre trei minori, din care unul cu vârsta de 7 ani și doi cu vârsta de 12 ani, toți din localitatea Unimăt, care în perioada 10-13 octombrie a.c. au profanat un număr de zece morminte prin distrugerea şi răsturnarea crucilor de pe criptele funerare. În cauză cercetările continuă cu privire la săvârșirea infracțiunii de profanare de morminte. De asemenea, polițiștii Postului de Poliție Comunal Săcășeni, l-au identificat și prins pe B. A., de 14 ani, din Chegea, care, în data de 12.10.2015, a pătruns în locuința unui bărbat din Săcășeni, pe ușile închise dar neasigurate, și profitând de faptul că în acel moment nu era nimeni în locuință a sustras o brățară din aur și 100 lei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au identificat și prins pe Mihai V., de 22 ani, şi Attila K, de 22 ani, ambii din Satu Mare, care în data de 09 octombrie a.c., au furat o poșetă cu acte si bani dintr-un autoturism parcat pe strada Banat din Satu Mare, aparținând unei tinere de 22 ani. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că la comiterea faptei ar mai fi participat un tânăr de 24 ani, tot din Satu Mare, care nu a fost încă prins. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate urmând a fi restituit persoanei vatamate. De asemenea, de la autori au mai fost ridicate un numar de 3 aparate GPS si un laptop marca Acer Aspire, urmând a fi stabilită provenienta acestora. În cauză cercetările continuă.Trei copii au profanat zece morminte la Unimăt

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts