La staţiunea de la Luna Şes se va schia în cel mult doi aniluna

Judeţul Satu Mare va primi banii necesari pentru finalizarea lucrărilor de la Luna Şes. Ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a dat asigurări că Guvernul Ponta va susține în primul rând acele proiecte care deja sunt în derulare, iar autoritățile speră că, prin sprijinul Executivului, în cel mult doi ani de zile se va putea schia la stațiunea de la Luna Şes.

Ministrul Dezvoltării și-a exprimat susţinerea față de proiectele autorităților locale din Negrești-Oaş și a felicitat conducerea județului pentru implicarea de care dă dovadă. Ministrul a mai precizat că guvernul din care face parte va aloca bani pentru investițiile aflate în derulare, iar finanţarea lucrărilor de la Luna Şes este prioritară. Autoritățile speră că în cel mult doi ani stațiunea să poată primi turiști. “Sperăm ca la anul, în funcţie de vreme, sau în maxim doi ani, depinde după cum se desfăşoară lucrările, să venim şi să inaugurăm acest obiectiv important. Este important nu doar pentru Negreşti-Oaş, ci pentru întregul judeţ Satu Mare. Sperăm ca cetăţenii să se bucure de acest obiectiv”, a declarat ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh.

Preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef şi Mircea Govor, alături de primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, au ţinut să mulţumească Guvernului pentru sprijinul acordat, punctând că acest proiect este important pentru întregul judeţ. De asemenea, s-a mai apreciat că ar fi nevoie de circa 16 milioane de lei pentru a putea deschide oficial stațiunea de la Luna Şes.
Silvia Spanciu

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts