Portughezii caută culegători de zmeură la Satu Marezmeura

Firma Agrivabe din Portugalia ofera sătmărenilor 200 locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi în agricultură la cules de zmeură. Pentru a ocupa acest post, cei interesaţi trebuie să aibă aptitudini fizice şi capacitate de a munci, să nu aibă cazier judiciar, studii cel puţin primare, să aibe experienţă în agricultură la munca în sere, disponibilitate la munca sezonieră 2-3 luni, şi cunoştinţe minime de limbă engleză, portugheză sau spaniolă.

Salariul oferit de firma portugheză este cuprins între 505-1.192 euro brut pe lună, şi se va lucra 40 de ore pe săptămână.

Contractul este de cel puţin 2 luni, începând din februarie sau martie 2016, până în mai sau iunie 2016, cu posibilitatea de integrare permanentă în cadrul companiei. Cazarea este oferită de angajator cu un cost de un euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare, strada Ion Ghica nr. 36 sau telefon 0261/770237.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts