More

  Proxeneţii din CENTRUL SĂTMARULUI, săltaţi de MASCAŢI

  12
  Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, cu sprijinul de specialitate al Departamentului Informaţii şi Protecţie Internă, respectiv al luptătorilor din Serviciul de Intervenţei Rapidă şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, au descins azi în forţă pe strada Horea, nr. 6, din municipiul Satu Mare. Concret, au fost vizate patru persoane suspectate de proxenetism şi cămătărie care îşi duc veacul zonă.
  Cele patru persoane suspectate de proxenetism şi cămătărie au fost ridicate în forţă de către trupele speciale. În total, au fost realizate patru percheziţii domiciliare, în timp ce suspecţii au fost duşi pentru audieri la Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Oamenii legii îi suspectează pe cei patru indivizi că ar fi coordonat rețeaua de prostituție din zonă. Din câte se pare, informaţii culese de specialiştii Departamentului Informaţii şi Protecţie Internă de-a lungul anilor au fost valorificate de către poliţiştii de investigaţii criminale încă de la începutul acestui an.

  “În data de 08.10.2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, cu sprijinul de specialitate al Departamentului Informaţii şi Protecţie Internă, au desfăşurat o acţiune de combatere a infracţiunii privind traficul şi exploatarea persoanelor vulnerabile, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare. În cadrul acţiunii au fost puse în aplicare patru mandate de percheziţie în patru locaţii diferite de pe raza municipiului Satu Mare şi patru mandate de aducere, cercetările fiind în curs de desfăşurare”, se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE