RAZIE de AMPLOARE pe malurile Someşului. ZECI de boschetari şi ARME decoperite de poliţiştisomes03

Poliţia Locală Satu Mare a demarat o razie de amploare pe malurile Someşului pentru a identifica persoanele care locuiesc în aceste zone fără forme legale. Mai mult, poliţiştii locali au găsit într-una din locuinţele improvizate şi o armă AKM de tip air-soft, respectiv o baionetă militară, semn că unele dintre persoanele fără adăpost nu ar fi foarte paşnice.

Poliţia Locală Satu Mare a început curăţenia de toamnă pe malurile Someşului, fiind identificate zeci de persoane care locuiau în locuinţe improvizate.

“Poliţiştii locali au efectuat mai multe verificări pe digurile Someşului din raza municipiului Satru Mare, în vederea depistării persoanelor care şi-au improvizat ilegal adăposturi în aceste zone. Cu această ocazie au fost depistate, legitimate şi identificate 33 de persoane printre care o minoră fără aparţinători, aceasta fiind internată la Centrul de Primire Minori. Toate persoanele care nu aveau domiciliul pe raza municipiului Satu Mare au fost îndrumate spre localităţile de domiciliu. Astfel de activităţi vor continua şi în perioada următoare pentru a combate ocuparea ilegală a domeniului public şi comiterea de fapte antisociale”, se arată într-un comunicat de presă remis de Poliţia Locală.

Poliţiştii locali au reuşit să descopere şi un mic arsenal într-una din colibele percheziţionate. Pe lângă o armă albă de uz militar, oamenii legii au găsit şi o mitralieră AKM, de tip air-soft.

“De asemenea, asupra unei persoane de sex masculin au fost depistate o armă tip Airsoft, model AKM-47 şi o baionetă militară, ambele obiecte fiind ridicate în vederea confiscării”, se mai arată în sursa citată.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts