More


  Şahul uneşte la Satu Mare

  - Advertisement -

  sah

  În organizarea asociaţiei Chess Start, mâine la Satu Mare va avea loc evenimentul Ziua Porţilor deschise pentru şah, sub genericul “Şahul ne uneşte”. Manifestarea va avea loc între orele 10.00 şi18.00, la Casa de Cultură din Piaţa 25 Octombrie.

  Potrivit organizatorilor, manifestarea este organizată în cadrul Festivalului Mondial de Şah iniţiat de Fundaţia pentru Şah “Judit Polgar”. Scopul evenimentului este de a populariza beneficiile practicării şahului la copii, şahul ca metodă didactică de predare, ca activitate sportivă şi de agrement, ca liant între generaţii, ca punte de legătură dintre diferite comunităţi culturale şi sociale. Tot cu această ocazie, va fi organizat şi un concurs de desen pe tema şahului dedicat preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar din municipiul Satu Mare a cărui Festivitate de premiere va avea loc între orele 10.00-11.30 în sala mare a Casei de Cultură.

  Partenerii Asociaţiei Chess Start sunt Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare, Asociaţia Club Sportiv Şah Central Satu Mare şi Asociaţia Rotaract Club Satu Mare.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img