More

  Şase medalii sătmărene la Naţionalele de seniori

  Judo

  Nouă judoka de la CSM, CS Unio şi selecţionata Unio-CSM au intrat sâmbătă şi duminică pe tatami la Cluj-Napoca, în cadrul Campionatelor Naţionale de seniori. Iar şase dintre ei au reuşit să cucerească medalii preţioase.

  Performerii delegaţiei sătmărene au fost Cristian Bodârlău (90 kg) şi Remus Lazea (66 kg) de la CSM Satu Mare, cei doi reuşind să devină campioni naţionali. Tot de la CSM, Marian Halas (81 kg) şi Amado Lazea (66 kg) s-au întors acasă cu medalia de bronz.

  De la Unio-CSM, Lorand Samel (100 kg) a prins o zi proastă şi nu a avut o stare tocmai bună de sănătate, clasându-se pe cinci după ce a pierdut în faţa sportivului de la Liberty pe care îl învinsese la Cupa României. Iar Cristian Şereş (60 kg) s-a clasat al treilea, după ce a pierdut în turul doi dintr-o neatenţie. De la CS Unio, Mihaela Faur (-78 kg) a urcat pe ultima treaptă a podiumului după ce şi-a demolat adversara din Craiova, care s-a ales cu braţul fracturat. Au mai concurat de la CSM Ovidiu Pop (+100 kg), iar de la CS Unio Florin Faur (90 kg).

  Sportivii sunt pregătiţi de antrenorii Mihaly Terely, Vasile Fuşle şi Marian Halas.
  Pentru judoka urmează week-endul acesta C.N. de newaza U 18 de la Ploieşti.
  Dan D.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE