More

  Seniorii social-democraţi, sărbătoriţi de conducerea PSD

  1

  Circa două sute de pensionari sătmăreni social-democraţi au fost sărbătoriţi ieri la sediul Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Social Democrat cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice.

  La eveniment au mai fost prezenţi preşedintele Organizaţia Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD, Radu Roca, preşedintele Organizaţiei judeţene a Pensionarilor Social Democraţi Satu Mare, Aurel Vaşvari, preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a Pensionarilor Social-Democraţi Satu Mare, Sabin Sabou, respectiv preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PSD Satu Mare, Raul Băbţan.

  Recunoştinţă totală a conducerii PSD 

              Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a ţinut să le mulţumească tuturor seniorilor social-democraţi pentru susţinerea de care s-a bucurat de-a lungul timpului formaţiunea politică. Liderul social-democrat a ţinut să îi asigure pe seniori de întregul său sprijin. dar şi al conducerii centrale a PSD. “Este o zi specială pentru noi şi vă mulţumesc că aţi venit în număr mare la sediul partidului. Vă spun sincer să aveţi parte numai de bucurii, sănătate, şi La mulţi ani de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice! Dar eu vă consider veşnic tineri. Vă mulţumesc, în primul rând, pentru că existaţi. Pentru că dumneavoastră sunteţi cei care ne îmbărbătaţi şi ne întăriţi prin prezenţa voastră. Eu, în calitate de preşedinte al Organizaţiei Judeţene, am fost, sunt şi voi fi alături de dumneavoastră. De altfel, cred că suntem singurul partid din judeţul Satu Mare care a pus la dispoziţie tot ce am avut la partid, pentru a vă desfăşura activitatea în mod civilizat. După cum aţi văzut, atât noi, de la nivelul judeţului Satu Mare, şi în special Guvernul României am avut grijă de dumneavoastră”, a spus Mircea Govor.

  Mulţumiri liderilor seniorilor PSD

  2

              Preşedintele Organizaţiei Judeţene nu a uitat să îl felicite nici pe liderul seniorilor social-democraţi, Aurel Vaşvari, de numele căruia se leagă dezvoltarea Organizaţiei Judeţene de Pensionari a PSD. “Îi mulţumesc domnului preşedinte Aurel Vaşvari şi eu sunt mândru să am un coleg plin de energie şi devotament. Vă asigur că vă apără interesele şi este alături de dumneavoastră”, a mai spus Mircea Govor.

  Mesaj din partea preşedintelui Liviu Dragnea

              Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD, Radu Roca, a transmis aceleaşi mesaje şi urări de bine atât din partea preşedintelui Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD, Dorel Coica, cât şi a sa. De asemenea, Radu Roca a dat citire mesajului preşedintelui naţional al PSD, Liviu Dragnea. “De 25 de ani, în urma hotărârii Adunării Generale a ONU, în prima zi de Octombrie se celebrează pe întreg mapamondul Ziua Persoanelor Vârstnice. Este un bun prilej pentru cei tineri de a aduce un omagiu senectuții și de a conștientiza că de la seniorii noștri avem cu toții de învățat câte ceva, despre seriozitate, responsabilitate, dragoste de muncă. Pentru că România de azi este o țară construită de părinții și bunicii noștri, iar cea mai frumoasă formă de respect pe care le-o putem arăta este să le ducem munca mai departe cu sârg!”, este mesajul lui Liviu Dragnea.

  Zeci de diplome de recunoştinţă

  3

  Sărbătoarea a continuat cu înmânarea a zeci de diplome de excelenţă ca semn al recunoştinţei pentru activitatea depusă de pensionarii social-democraţi sătmăreni. “Am fost recent la Conferinţa Naţională de Alegeri şi am adus de la Bucureşti un număr de 73 de diplome. Trei diplome de excelenţă, 18 diplome de merit şi 52 de diplome de onoare, acre vor fi înmânate celor mai merituoşi membri din organizaţia noastră. Am fost pus într-o situaţie dificilă pentru că avem mult mai mulţi membri cu merite”, a spus Aurel Vaşvari.

  Cea mai puternică organizaţie de seniori din judeţ      

  Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Pensionari a PSD, Aurel Vaşvari, a precizat că numărul seniorilor social-democraţi a înregistrat o creştere substanţială, devenind cea mai puternică organizaţie de profil din judeţ. “Organizaţia Judeţeană a Pensionarilor numără 2.450 de membri şi în jur de 200 de simpatizanţi. Este un număr foarte mare, având în vedere faptul că în 2010 în evidenţele noastre figurau jumătate, respectiv 1.200 de membri. A crescut enorm de mult. Mai ales că am cooptat foarte mulţi simpatizanţi. În 24 septembrie a avut loc conferinţa naţională de alegeri la nivel naţional, unde Ion Popa a fost reales în funcţia de preşedinte, Lucian Neagu secretar executiv. Eu am fost ales în Biroul Executiv Naţional, iar Sabin Sabău, alături de mine, am fost aleşi membri în Consiliul Naţional”, a mai spus Aurel Vaşvari.

  Ciprian Bâtea

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE