Şi-a bătut cu bestialitate tatălbatut2

Un bărbat şi-a bătut cu pumnii şi picioarele propriul tată, acesta necesitând îngrijiri medicale în urma loviturilor primite.

Poliţiştii din cadrul Secţiei Satu Mare, au fost sesizaţi duminică despre faptul că pe raza localităţii Dara o persoană ar fi fost bătută. Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar din cercetările efectuate s-a stabilit că, un bărbat în vârstă de 37 de ani, i-ar fi aplicat tatălui său lovituri cu pumnul şi piciorul, în zona feţei. Incidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool.

Tot duminică seara, poliţiştii din cadrul Secţiei Beltiug au intervenit pe raza localităţii Gelu, unde, în incinta unui local, o persoană ar fi suferit leziuni. Din verificările efectuate a rezultat faptul că, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri, Traian S. i-ar fi aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele, la nivelul feţei lui Jozsef G.

În ambele situaţii victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală. În cauze au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
Robert Marcus

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts