More


  A încercat să-şi OMOARE soţia cu patru lovituri de CUŢIT

  =

  30

  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost sesizat miercuri, printr-un apel de urgenţă 112, despre faptul că o persoană ar fi fost agresată. Poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat cercetările în acest caz, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, şi au stabilit că Ş.D., în vârstă de 65 ani, din Carei, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri familiale, i-a aplicat fostei soţii, I.D, în vârstă de 58 de ani, patru lovituri de cuţit în zona toraco-abdominală, victima fiind transportată la unitatea medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.
  Conform concluziilor medico- legale, victima necesită pentru vindecare 23-25 zile îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viaţa în pericol. În cauză se efectuează cercetări pentru tentativă la omor.
  Miercuri, faţă de Ş.D. a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi persoana a fost prezentată Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img