More


  Accident mortal între Satu Mare şi Botiz

  =

  Un accident mortal a avut loc sâmbătă între localităţile Satu Mare şi Botiz. Un taximetrist a efectuat o manevră de întoarcere pe DN 19, fără a se asigura corespunzător. Intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, taximetristul a decedat. Alte două persoane au rănite grav în urma impactului.

  ACCIDENT 1

  Sâmbătă, în jurul orei 12.35, în timp ce conducea un autoturism marca Opel Astra pe DN 19, la km 136+960 m, între municipiul Satu Mare şi Botiz, taximetristul Francisc S., în vârstă de 61 ani, a efectuat o manevră de întoarcere fără a se asigura corespunzător și a intrat în coliziune cu un autoturism marca BMW, condus regulamentar de S. Andras de 29 ani și care se angajase în efectuarea unei depășiri, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.
  La faţa locului au fost chemaţi pompierii. “Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii a două autoturisme, au rezultat trei victime dintre care o persoană încarcerată între fiarele contorsionate ale maşinii, care în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, nu a supravieţuit. Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit şi pentru acordarea primului ajutor medical celorlalte două victime, acestea, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare.

  ACCIDENT 2
  În urma accidentului a rezultat decesul lui Francisc S., precum și rănirea gravă a conducătorului auto Andras S. și a lui Constantin I, în vârstă de 27 ani, pasager în autoturismul BMW. Conducătorului autoturismului BMW i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii, mai informează IPJ Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img