More


  Accidente cauzate de neatenţie

  =

  Un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane s-a produs duminică, în jurul orei 18.00, pe strada Avram Iancu din municipiul Carei. Poliţiştii rutieri careieni au stabilit, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, faptul că Robert F., în vârstă de 33 de ani, conducând autoturismul marca Ford, pe fondul neacordării de prioritate a accidentat uşor o femeie în vârstă de 54 de ani, care traversa strada pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

  Tot duminică, în jurul orei 22.17, poliţiştii din Livada au intervenit la un eveniment rutier produs în afara localităţii Livada. Din primele cercetări a rezultat faptul că Vasile R. conducând autoturismul marca Volkswagen, pe fondul neacordării de prioritate, l-a accidentat pe Daniel B., care se deplasa pe partea carosabilă fără a purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, ambilor participanţi la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În ambele situaţii au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
  Robert Mărcuş  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img