More


  ATOP Satu Mare propune autorizaţii speciale pentru evenimente

  =

  pinter

  Autoritatea Teritorială pentru Ordinea Publică (ATOP) Satu Mare va formula câteva propuneri de modificare a legislaţiei pentru a preveni tragediile de genul celor petrecute vineri noapte în Clubul Colectiv din Bucureşti. De altfel, şedinţa din noiembrie a ATOP Satu Mare va fi axată pe această temă.

  Cea mai importantă propunere vizează introducerea unei autorizaţii speciale pentru fiecare eveniment, ne-a declarat preşedintele ATOP Satu Mare, consilierul judeţean Pinter Jozsef. Astfel, înainte de a organiza un concert, o petrecere tematică sau orice eveniment special, patronii localurilor publice vor trebui să se adreseze Pompierilor şi Poliţiei. Reprezentanţii acestor două instituţii se vor deplasa la faţa locului, vor evalua localul public şi, în funcţie de cele constatate în privinţa măsurilor de securitate, vor autoriza sau nu desfăşurarea evenimentului.

  În autorizaţia specială va fi prevăzut şi numărul maxim de persoane care pot participa la eveniment. Poliţia va avea dreptul să efectueze controale în timpul desfăşurării concertelor şi a petrecerilor, iar în cazul în care numărul de participanţi este mai mare decât cel autorizat, organizatorii vor putea fi sancţionaţi, ne-a declarat preşedintele ATOP, Pinter Jozsef.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img