More


  Casting pentru modele la Satu Mare

  =

  model

  Cunoscuta agenție de modeling MRA Models organizează la Satu Mare un casting pentru selectarea de modele care vor prezenta moda în marile centre de profil din lume. Evenimentul va avea loc duminică, între orele 11 și 12, la Restaurantul „Kabuki” din Satu Mare.

  Premii substanțiale
  Criteriile și condițiile de participare sunt următoarele: pot participa fete și băieți de orice cetățenie și din orice localitate a țării; fete peste 13 ani și peste 1,68 m; băieți peste 16 ani și peste 1,82 m; ținută de voie, fără machiaj (fete); un act de identitate; nu este necesară înscrierea prealabilă, ci doar prezența direct; cu sau fără experiență de modeling.

  Premiile constă în contracte de modeling în valoare de peste 100.000 euro cu celebre agenții de modeling din New York, Paris, Londra, Milano sau Tokyo prin MRA Models, respectiv participarea automată la concursul „Fresh Faces” 2015. Preselecțiile sunt castinguri tehnice, fără public spectator, sub forma unor interviuri. Nu se percep taxe de preselecție și/sau pregătire.

  MRA, prima agenție din țară
  MRA este prima agenție de modele din România care a fost înființată în anul 1992 de către Liviu Ionescu, fost model în perioada 1986-1989. A descoperit, lansat și promovat multe top modele și vedete precum: Catrinel Menghia, Simona Haraga, Elena Baguci, Mădălina Ghenea, Otilia Aionesei, Monica Bârlădeanu, Irina Magda, Silvia Giurcă, Alina Pușcaş, Cristiana Grasu, Carmen Brumă, Andreea Raicu, Alexandra Dinu, Adina Halas, Letiția Beraru, Adi Nartea, Daniel Ciobanu, Radu Vâlcan, Roxana Ciuhulescu, Malvina Cervenschi, Albertina Ionescu, Veronica Pascu, Roberto Șipos sau Laura Giurcanu (câștigătoarea „Next Top Model”, sezonul II).

  MRA impresariează în mod constant peste 50 de modele pe diferite piețe precum: New York, Londra, Paris, Milano, Atena, Barcelona, Madrid, Hamburg, Munchen, Singapore, Hong Kong, Beijing, Shanghai, Seul, Istanbul sau Taipei.

  Grupul MRA manageriază și o agenție de casting care se adresează exclusiv clienților români și străini din industria de publicitate, cei care produc filme artistice, scurt metraje și telenovele sau care organizează evenimente speciale (detalii www.mracasting.ro). Agenția MRA Models deține toate avizele necesare desfășurării în mod legal a activității de impresariat artistic și are cea mai mare cifră de afaceri dintre toate agențiile care există pe piața din România.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img