More


  “Demisia premierului este regretabilă, dar trebuie să o respectăm”

  =

  govor

  Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, regretă demisia premierului Victor Ponta, considerând că această decizie nu ar fi una bună pentru ţară. Şi asta în condiţiile în care Guvernul Ponta a fost cel mai performant din ultimii 25 de ani. Mircea Govor este sigur că judeţul Satu Mare nu va avea de suferit în urma acestei decizii.

  Liderul social-democrat şi-a exprimat regretul cu privire la demisia premierului Ponta, cu atât mai mult cu cât performanţele economice sunt certe şi recunoscute de către întreaga ţară. “Demisia premierului, după părerea mea, este regretabilă. Mie, personal, îmi pare rău. Nu ştiu dacă este cea mai bună soluţie pentru ţară, la ora actuală. Dar decizia îi aparţine şi trebuie să o respectăm. La ceea ce a făcut Guvernul până acum, după ce am avut creştere economică atâta timp, am îndreptat toate tâmpeniile pe care le-a făcut Guvernul Boc, alături de Predoiu şi de Blaga, care acum vor să revină. Iar acest lucru nu ştiu dacă ajută neapărat România”, a spus Mircea Govor.

  Mircea Govor a precizat că viitorul prim-ministru va trebui să dea dovadă de inspiraţie politică în lumina ultimelor evenimente. “Sper din suflet să se găsească o soluţie cât mai bună pentru un nou prim-ministru. Cine îşi va asuma această responsabilitate trebuie să fie foarte-foarte atent. Trebuie să aibă o inspiraţie politică deosebită, iar dacă cumva nu va putea răspunde cerinţelor populaţiei scandalul va fi foarte mare, pentru că de data aceasta nu a fost o demonstraţie împotriva Guvernului, pentru că şi-a făcut treaba. A fost un protest în urma unei tragedii, care este regretabilă şi pe care toţi o regretăm pentru ce s-a întâmplat cu aceşti tineri nevinovaţi. Cei care vor veni trebuie să îşi asume o responsabilitate enormă pentru că lumea nu mai iartă nimic”, a arătat preşedintele PSD Satu Mare.

  Mircea Govor a mai declarat că această situaţie nu va afecta dezvoltarea judeţului Satu Mare, în condiţiile în care sumele promise de Guvernul României au fost deja asigurate. “Această decizie nu va afecta judeţul nostru pentru că rectificarea de buget a avut loc iar sumele au fost repartizate, iar Programul PNDL merge mai departe, pentru că ordinul de ministru a fost semnat cu sumele care trebuie să intre în judeţul Satu Mare. Dacă prin absurd, pe viitor, va veni un nou guvern, de o altă culoare politică, să zicem foştii PDL-işti, şi vor tăia aceste fonduri, sătmărenii trebuie să iasă în stradă şi să protesteze împotriva celor care îşi vor permite să facă acest lucru. Dar nu cred că cineva îşi va permite să facă acest lucru”, a conchis preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img