More


  Elevi din Macedonia în practică la Satu Mare

  =

  mace

  Mai mulţi elevi din Macedonia se află într-un schimb de experienţă la Colegiul Tehnic Eliza Zamfirescu Satu Mare, prin intermediul unui proiect Erasmus Plus. Timp de patru săptămâni, aceștia vor avea ocazia să facă practică în fabricile de confecţii din oraş, iar împreună cu profesorii lor vor putea să afle mai multe de judeţul Satu Mare şi istoria locală.

  Cei peste 20 de elevi vor avea ocazia să facă pratică în fabriciele de confecţii din muncipiul Satu Mare, interacţionând atât cu elevii Colegiului Tehnic Eliza Zamfirescu, cât şi cu profesorii sătmăreni care le-au pregătit câteva activităţi interesante, ne-a declarat directorul Colegiului, Alexandrina Ligia Pop. La prima întâlnire cu elevii din Macedonia a participat şi inspectorul şcolar general Călin Durla, care a ţinut să îi felicite pe toţi cei care s-au implicat în proiect.

  Erasmus Plus este noul program al Uniunii Europene in domeniul educației, formării profesionale, tineretului și sportului. Programul a demarat în anul 2014, va fi operațional până în anul 2020 și face parte din cadrul multi-anual de finanțare a Uniunii Europene. Bugetul este de 14,7 miliarde euro pentru toate țările în perioada 2014-2020.
  Alexandra Ardelean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img