More


  Familia Unicarm se solidarizează cu răniţii din Bucureşti

  =

  unicarm

  La fel ca şi alţi binevoitori din România, Vasile Lucuţ – administratorul S.C. UNICARM SRL Vetiş, în numele marii familii “Unicarm” , a contribuit cu o sumă consistentă în vederea ajutorării răniţilor, care au fost victimele nefericitului incendiu din acel local bucureştean, dar şi a aparţinătorilor, care trec prin momente sufleteşti dificile.

  Despre acest gest financiar de solidaritate, Vasile Lucuţ a precizat: “ Acest ajutor umanitar l-am făcut din suflet şi nu pentru reclamă în ziare. Nu este important să spunem în presă care este suma donată acestor oameni aflaţi în suferinţă. Putea să fie oricare dintre noi în această situaţie. Părinţi, copii, rudenii, prieteni sau alţi apropiaţi. Important este să ajutăm oamenii aflaţi în astfel de momente grele, când semeni de-ai noştri se află la cumpăna dintre viaţă şi moarte”.

  VASILE LUCUŢ – administratorul S.C. UNICARM VETIŞ – a mai spus că acest gest umanitar al marii familii UNICARM ar trebui să-i mobilizeze şi pe alţi binevoitori, care, poate, doresc să ajute răniţii implicaţi în acel nefericit incendiu din Bucureşti.
  Bogdan Tulbure  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img