More


  Febra Black Friday i-a cuprins şi pe sătmăreni

  =

  black

  Sătmărenii s-au arătat foarte interesaţi de reducerile oferite de comercianţi de Black Friday. Hainele, produsele cosmetice, dar și aparatura electrocasnică au fost la mare căutare, la fel ca și în anii precedenți, mai ales că magazinele s-au pregătit cu reduceri consistente. Centrul Comercial Someșul a fost vizitat ieri de mii de clienți în căutare de oferte și au profitat de această zi nu doar pentru a-și înnoi garderoba, ci și pentru a găsi cadouri pentru sărbătorile de iarnă.

  După succesul de anul trecut, Centrul Comercial “Someșul” a organizat, și în acest an, Vinerea Neagră a reducerilor. Magazinele și-au așteptat clienții cu promoții care mai de care mai atrăgătoare, iar doamnele și domnișoarele au profitat de ocazie pentru a-și reînnoi trusa de machiaj, mai ales că produsele erau la jumătate de preț.

  Domnii au avut în schimb alte priorități. Au urmărit cu grijă ofertele magazinului de electrocasnice după care au aruncat o privire spre discount-urile oferite la ceasuri și bijuterii. Dacă dimineața forfota cea mai mare a fost la raionul de electronice, spre orele amiezii clienții au căutat în special magazinele de haine dar și pe cele de cadouri.

  Comercianții se declară mulțumiți pentru că, la fel ca și în anii precedenți, afluxul de clienți s-a simțit mai ales la casele de marcat. Aceştia spun că, de Vinerea Neagră a reducerilor, vânzările aproape că s-au dublat faţă de o zi obişnuită, mai ales după-amiază.

  Pentru că evenimentul de ieri a avut succesul scontat, unele magazine vor continua să ofere reduceri și promoții consistente și în săptămânile care urmează când tot mai mulți sătmăreni vor începe să își facă cumpărăturile pentru Crăciun.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img