More


  Insulele Lofoten, prezentate prin fotografie la Satu Mare

  =

  foto

  O interesantă proiecție foto, în cadrul căreia au fost prezentate Insulele Lofoten, a avut loc luni seara la pub-ul District 15, eveniment prezentat de Vlad Mureșan. În cadrul proiecţiei foto, Vlad a prezentat fotografii realizate în Insulele Lofoten, unde şi-a petrecut o săptămână din excursia lui de 45 de zile.

  Publicul numeros a rămas impresionat de aventura făcută de Vlad Mureşan, acesta fiind deschis spre a i se pune întrebări. Cea mai mare curiozitate a fost legată de aurora boreală pe care Vlad a văzut-o. “În seara aceasta m-am simţit foarte bine şi încă sunt sub influenţa prezentării. Această excursie a fost o experienţă de neuitat. Am reuşit să văd multe lucruri extraordinare pe care nu le voi uita, categoric, toată viaţa. Am hotărât să fac această excursie deoarece iubesc foarte mult să merg cu bicicleta şi în aceeaşi măsură iubesc călătoria. Cel mai mult m-a impresionat în această excursie deschiderea oamenilor pe care i-am întâlnit. Dacă ar fi să o iau de la capăt probabil nu aş face exact la fel. Aş alege şi alte locuri pentru a întâlni alte tipuri de oameni. Următoarea expediţie va fi în ţara noastră deoarece îmi doresc să văd mai multe locuri de la noi, pentru că avem ce vizita.” a declarat Vlad Mureșan după eveniment.

  Vlad Mureşan, membru al Clubului Sportiv Pro Racers, a pornit pe 14 iunie 2015 într-o aventură fabuloasă pe bicicletă spre Norvegia. Sătmăreanul “naturalizat” a traversat 9 țări parcurgând 3500 de kilometri în 45 de zile.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img