More


  Întâlnire a arhitecţilor din Transilvania

  =

  arhitect

  Arhitecții din Transilvania își dau întâlnire în această toamnă la Bienala de Arhitectură Transilvania. În cadrul Bienalei vor fi organizate expoziții, conferințe, workshop-uri, dar și o expoziție-concurs, cu scopul de a promova cele mai reușite exemple de practică profesională. Vernisajul expoziției a avut loc ieri la Casa de Cultură a Sindicatelor.

  Bienala de Arhitectură Transilvania este organizată de Ordinul Arhitecților din România Filiala Transilvania, în colaborare cu filialele Alba, Bihor, Nord-Vest, Satu Mare. După ce lucrările au fost expuse în mai multe orașe, ieri a venit și rândul arhitecților sătmăreni să se întâlnească chiar în casa arhitecţilor, asa cum este cunoscută Casa de Cultură a Sindicatelor cu ocazia vernisajului expoziției ”Opera Omnia”.

  În cadrul evenimentului de ieri arhitectul Sorin Minghiat le-a vorbit celor prezenţi si despre proiectul de restaurare a bisericii Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Târgoviște, proiect care a fost și premiat.
  Azi, în cadrul aceluiasi eveniment, va avea loc o proiectie de filme de arhitectură care va avea loc începând cu ora 16:00 la un local din centrul municipiului.
  Alexandra Ardelean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img