More


  Miss şi Mister “Bobocel” la Şcoala nr. 1 Negreşti-Oaş

  =

  bobocel

  Cea de a doua ediţie a Balului Toamnei – Miss şi Mister “Bobocel” a avut loc joi la Şcoala Gimnazială nr. 1 Negreşti-Oaş. Evenimentul s-a desfășurat în sala mare de ședințe a Primăriei orașului Negrești – Oaș. Organizatorii evenimentului au fost profesorii Denghel Luciana, Ghiriti Dorel, Keszler Mirela, Sălăjan Andrea, Pop Peter, Gheție Delia Ana, Ţînțaș Lucreția, Mondici Iosif, Goje Dorin şi Balog Adela. Activitatea desfășurată s-a bucurat de sprijinul necondiționat al primarului oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca.

  La concursul de Miss și Mister s-au prezentat un număr de 10 concurenți, 5 fete şi 5 băieți. Juriul a decis ca Miss Bobocel 2015 să fie eleva Tath Romina, clasa a V-a B, iar Mister Bobocel a fost desemnat Liviu Poptile, clasa a V-a B. Cei doi vor fi pe durata anului școlar Prințul și Prințesa școlii. Evenimentul s-a bucurat de participarea unui număr mare de elevi ai școlii, dar și de la alte instituții de învățământ, alături de cadrele didactice ale unității au fost și părinții elevilor.

  Premierea Boboceilor a fost făcută de Camelia Ciocan și Andrei Codreanu, cei care au deținut până acum statutul de Prințul și Prințesa școlii, dar şi de profesorii care au făcut parte din comitetul de organizare. Organizatorii evenimentului mulțumesc pentru implicare tuturor cadrelor didactice, elevilor și părinților dar nu în ultimul rând Primăriei orașului reprezentat de primarul Aurelia Fedorca.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img